Small Cap aktier

Small Cap aktier

Small Cap aktier er aktier, der er registreret og noteret på den danske fondsbørs og som har en værdi på mindre end 150 millioner euro. Virksomhederne i Small Cap anses for at være de mindste børsnoteret virksomheder i Danmark. Der findes også Large Cap aktier, Mid Cap aktier, og First North aktier.

NavnTickerIndustriCapBeskrivelse
Skjern Bank A/SSKJEBankSmall CapSkjern Bank er en bankvirksomhed i Danmark, der tilbyder bankprodukter til privatpersoner og erhvervsvirksomheder.
Fast Ejendom Danmark A/SFEDEjendomsinvesteringSmall CapFast Ejendom Danmark er en dansk ejendomsmæglerkæde.
PARKEN Sport & Entertainment A/SPARKENSportSmall CapPARKEN Sport & Entertainment driver PARKEN stadium.
Djurslands Bank A/SDJURBankSmall CapDjursland Bank er en bankvirksomhed i det Østlige Danmark og har sine primære forretningsaktiviteter på Djursland og Østjylland.
Totalbanken A/STOTABankSmall CapTotalbanken er en dansk bankvirksomhed, der har sine forretningsaktiviteter primært på Fyn.
FirstFarms A/SFFARMSLandbrugSmall CapFirstFarms er en landbrugsvirksomhed, der producerer og sælger landbrugsprodukter
Grønlandsbanken A/SGRLABankSmall CapGrønlandsbanken er en bankvirksomhed i Grønland, der tilbyder bankprodukter til grønlandske personer og virksomheder.
Cemat A/SCEMATLogistikSmall CapCemat leverer lager- og logistiskløsninger til virksomheder.
Danske Andelskassers Bank A/SDABBankSmall CapDanske Andelskassers Bank er en bankvirksomhed, der målretter sine forretningsaktiviteter mod private personer og små og mellemstore virksomheder.
Roblon B A/SRBLN BIndustriSmall CapRoblon udvikler, producerer og sælger tekniske løsninger inden for kabelindustrien.
MT Højgaard Holding A/SMTHHByggeindustrienSmall CapMT Højgaard er en entreprenørvirksomhed i Danmark inden for bygge- og anlægsbranchen.
Nordfyns Bank A/SNRDFBankSmall CapNordfyns Bank er en regional bankvirksomhed i Danmark, der tilbyder traditionelle bankprodukter til både private personer og erhvervsvirksomheder.
BioPorto A/SBIOPORBioteknologiSmall capBioPorto forsker i og udvikler diagnostiske test til sundhedssektoren.
Møns Bank A/SMNBABankSmall CapMøns er en bankvirksomhed, der har hovedkontor i Vordingborg på Møn og tilbyder bankprodukter i det regionale område.
Fynske Bank A/SFYNBKBankSmall CapFynske Bank er en regionalbank, der har sit hovedkontor i Odense på Fyn, hvor banken tilbyder sine bankprodukter.
Brøndbyernes IF Fodbold A/SBIFSportSmall CapBrøndbyernes IF Fodbold er moderselskab til Brøndby IF.
SKAKO A/SSKAKOIndustriSmall CapSKAKO udvikler, designer, producerer og sælger procesudstyr og systemer.
GreenMobility A/SGREENMMobilitySmall CapGreenMobility udvikler og tilbyder delebilsordninger i byer til virksomheder og private personer.
Harboes Bryggeri B A/SHARB BBryggeriSmall CapHarboes Bryggeri producerer forskellige drikkevarer, der inkluderer øl, sodavand og energidrikke.
Kreditbanken A/SKREBankSmall CapKreditbanken tilbyder bankprodukter til private personer og virksomheder.
Hvidbjerg Bank A/SHVIDBankSmall CapHvidbjerg Bank er en bankvirksomhed, der tilbyder bankprodukter til virksomheder og privatpersoner.
Glunz & Jensen Holding A/SGJTrykningSmall CapGlunz & Jensen producerer og leverer løsninger inden for forberedende arbejde inden for trykning.
Agat Ejendomme A/SAGATEjendomsinvesteringSmall CapAgat Ejendomme køber, sælger og udlejer ejendomme i Danmark.
Luxor B A/SLUXOR BLysSmall CapLuxor B udvikler, producerer og sælger indendørs og udendørs belysningsprodukter.
Lollands Bank A/SLOLBBankSmall CapLollands Bank er en bankvirksomhed, der servicerer både privatkunder og erhvervskunder.
AGF A/S BAGF BFodboldklubSmall CapAGF driver både fodboldklubben, sponsorater, salg af billetter, samt salg af merchandise såsom som fodboldtrøjer og flag.
Atlantic Petroleum P/FATLA DKKEnergiSmall CapAtlantic Petroleum P/F er et olie- og gasudvindingsselskab på Færøerne.
Newcap Holding A/SNEWCAPInvesteringsselskabSmall CapNewcap Holding investerer i og udvikler små og mellemstore virksomheder.
Scandinavian Brake Systems A/SSBSIndustriSmall CapScandinavian Brake Systems (SBS) fremstiller og eksporterer bremsekomponenter.
Rovsing A/SROVRumfartsteknologiSmall CapRovsing tilbyder forskellige produkter til rumfartindustrien.
Aalborg Boldspilklub A/SAABFodboldklubSmall CapAalborg Boldspilklub driver og administrerer fodboldklubben, hvilket involverer at organisere og drive den daglige drift af Aalborg Boldspilklub.
Silkeborg IF Invest A/SSIFFodboldklubSmall CapSilkeborg IF Invest administrerer og driver Silkeborg IF.
EAC Invest A/SEACInvesteringsselskabSmall CapEAC Invest investerer i virksomheder inden for industri, teknologi, service og detailhandel.
Nordic Shipholding A/SNORDICShippingSmall Cap
Nordic Shipholding er en shippingvirksomhed, driver en række af kemikalietankskibe og olietankere.
Rias B A/SRIAS BIndustriSmall CapRIAS A/S leverer plasthalvfabrikata til forskellige industrier.
InterMail A/SIMAILKommunikationSmall CapInterMail leverer forskellige digitale kommunikations- og markedsføringsløsninger
Dantax A/SDANTAudioSmall CapDantax designer, udvikler, producerer og sælger lydprodukter.
Copenhagen Capital A/S PræfCPHCAP PREFEjendomsinvesteringSmall CapCopenhagen Capital er et investeringsselskab, der inverstere i ejendomme som erhvervsejendomme og boligejendomme i København.
Brd. Klee B A/SKLEE BIndustriSmall CapBrd. Klee A/S tilbyder tekniske komponenter og halvfabrikata den danske industri.
German High Street Properties A/SGERHSPEjendomsinvesteringSmall CapGerman High Street Properties A/S nvesterer i ejendomme i Tyskland i byer som Berlin, Frankfurt og München.
Prime Office A/SPRIMOFEjendomsinvesteringSmall CapPrime Office er en ejendomsvirksomhed, der køber, udvikler og driver kontorlokaler i Hovedstadsområdet.
Scandinavian Investment Group A/SSIGEjendomsinvesteringSmall CapScandinavian Investment Group er en ejendomsvirksomhed, der udvikler, opfører og investerer i kommercielle ejendomme.

Hvad er Small Cap aktier?

Large Cap aktier er en aktie, hvis virksomhed er under 150 millioner euro.